2011. augusztus 3., szerda

Balázs József nem ad

Balázs József nem ad pénzt,. mert ő az a hivatalnok, aki kegyesen ád a szivének kedveseknek és nem ad a gonoszoknak.
Ahogy a telefonba is mondotta volt:
"Forrás oda megy ebben a térségben, amit én jóváhagyok. Amit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. Ezzel az írással meg ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat te elzártad magad előtt, ezt vedd tudomásul. Ilyen stílussal és mentalitással túlságosan sok mindenre ne számítsatok."
Ilyenért igaz fideszes nem mond le. Hiszen csak kimondta az igazat. Akinek akarnak adnak, a többieknek kopp. Mily édes e hatalom!

Juhász Oszkár (a gonosz) feljelentette Balázst, természetesen nem lett belőle semmi, hiszen a főügyész is pártatlan ember, dr. Vida szerint Balázs nem bűnös, így nincs is mit nyomozni.

Most lényegtelen az, hogy Juhász Oszkár Jobbikos. Lényeg 2500 ember állami pénz nélkül marad, mert mertek az állampárton kivül másra szavazni, a Fidesz meg annyira nagyvonalú amennyire egy óvodás képes, amikor megfogta más is a homokozólapátot.

A hab a tortán, dr Vida kijelentése:
 "a beszélgetésben feltételesen felvetett intézkedés vagy annak elmulasztása a jövőre vonatkozik, ez a tény pedig eleve kizárja az elkövetési magatartás megállapíthatóságát."

Ezek után mindenki úgy fenyeget meg bárkit, ahogy csak akar (ja igen, ne felejtsük el, csak ha fideszes potentát, egyébként nem. Amit szabad Jupiternek nem szabad a kisökörnek. Egyébként is a Párt szava a nép szava, hiszen a 2/3-mad erre adott nekik felhatalmazást.).

forrás: vastagbőr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése