2011. október 19., szerda

Semjén Zsolt és a twitter

Semjén Zsolt, ki egy nemlétező párt titkára, és Mária országnak pótminiszterelnöke (akivel még Viktor is úgy fog kezet, hogy nem néz rá) annyira fontos embernek érzi magát, hogy az ál twitteres bejegyzései miatt feljelentést tett a rendőrségen. Derék rendőreink két hajléktalanvegzálás között annyira komolyan vették ezt, hogy most maga a Tekintetes Népnemzeti Főügyészség nyomoz az ügyben, berendelve a követőket. A hírt egy kicsit kétségessé teszi az a tény, hogy a twitternek nem szokása kiadni a felhasználói adatait, bár lehet, hogy ez akkora bűncselekményt, hogy most megtették.
Mindenesetre az már biztos, hogy Tömjén Zsoltink sokkal fontosabb ember mint a Pápa, a dalai láma vagy az angol királynő, hiszen mindegyikőjüknek nem egy kamu twitter oldala van, és ők valamiért nem érezték szükségét annak, hogy rendőrséghez szaladgáljanak.

Bár ha emlékszünk Hoffman Rózsa esetére a Hírcsárdával - a focipályán is lehet buktatni - meg az álhírből keletkezett hisztire, akkor elmondhatjuk Szeretett Kormányunkban nem Zsóti az egyetlen idióta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése