2011. november 26., szombat

A fideszes szájkarate és a valóság

Az imént olyan válaszokra akadtam a gyakorikerdeseken (köszönet a névtelen szerzőknek) amit érdemesnek tartok megőrizni, mert pontosan bemutatja a mai helyzetünket:

"Moody's Investors Service leminősítette Magyarországot és Budapestet is, bóvli kategóriába vagyunk sorolva! Szerintetek normális, hogy néhány zsidó dönt országok ( emberek millióinak) sorsáról?"

"Na, akkor nézzük józan paraszti ésszel:
1. Ha létezne valóban ez a roppant erős, zsidó befolyás, akkor az valóban titok maradhatna az egész világ előtt?
2. Ha pénzügyi unortodox zsenijeink olyan okosak, miért nem számítottak erre a spekulációra? Miért csak most bukkan elő a kisnyúl hirtelen a kalapból? Sokan állandóan ezekkel a zsidó spekulánsokkal jönnek, de előzetesen senki sem olyan okos, senki sem látja őket. Mindig csak a baj után kerülnek elő. Pedig közgazdászoknak már föl kellett volna rájuk figyelni. (apropó ők miért állítják egységesen, hogy ez a veszély nem létezik?)
Kicsit furcsa, nem?!
3. Most miért nem Orbán osztja a kokikat és sallereket? Erre előbb írtam ki egy kérdést, szíves örömmel várom a jobbosok magyarázatait... Hoppá, a szájkarate visszaüt."


"Akkor maradjunk a zsidózásnál. Néhány zsidó figyeli a helyzetet, és figyelmezteti a többi zsidót ha baj van. És méghozzá olyan módon, hogy a gójok is hozzáférhetnek az infóhoz. Miért baj ez?
A magyar államkötvény nem attól bóvli, mert annak minősítették, hanem azért minősítették bóvlinak mert bóvli."


"Másodszor, a kérdésről: eddig is ismertek voltak a játékszabályok, hogy vannak ezek a minősítők, meg hogy ezek miket néznek. És az is, hogy ezeknek véleményére a nemzetközi befektetők - talán nem véletlenül - adnak. Tehát a következmények is ismertek voltak, minden az volt.
Ezeket nevezik realitásnak, lehet ezeket szeretni, nem szeretni, álmodozni mindenféle másról, de a valóságban neked ezzel a realitással kell dolgoznod. Ez olyan, mint lehet tagadni a gravitációt, de ettől még ha feldobsz egy téglát a fejed fölé, az le fog esni - és jó eséllyel a fejedre. És azt is meglehet próbálni tagadni, de attól függetlenül az fájni is fog.
Viszont ezek a kretén állatok komlyan elhitték, hogy az nagyban is megy, amit itthon csinálnak, hogy ha azt mondják, hogy a fű kék, akkor az is lesz - hozzászoktak, hogy a sok agyatlan droid bégeti utánuk, hogy az valóban kék, és hülye meg áruló meg ellenség, aki nem látja. Nagyban viszont ez nem megy, ezzel viszont nem voltak hajlandóak/képesek szembesülni.
Ha bedugod a f@rkadat a fürészgépbe, hogy mostantól pedig a te nagymagyar szerszámodra nem hatnak a holmi fizikai erők, akkor utána nem a gép lesz a hülye, hogy lenyisszantja dákódat ott helyben. Persze lehet azzal jönni, hogy hülye német gép még az se tudta, hogy a magyar szerszámot nem vágja a fűrész...
csak itt ugye nem a saját szerszámukkal játszanak sajna."


forrás: gyakorikerdesek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése