2011. június 3., péntek

Bohócügyi államtitkár

Na, Orbántól megtudtuk, hogy már ilyen is van. A bohóckodó rendvédelmi szakszervetekkel a bohócügyi államtitkár foglalkozik. Csak, hogy érezzék a szakszervezetek a törődést, meg, hogy hol a helyük a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, amiben ugye ők a dezertálók. Ha szerencséjük van, akkor nem lesz statáriális ítélkezés felettük. Persze azért ne nagyon reménykedjenek, Viktorunk nem felejt.

"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Orbán minap évértékelőjében. Persze ez is csak porhintés volt, de legalább szép és emelkedett.

De eztán csak kibújt a szög a zsákból:

"Árok Kornél azt mondta, az eddig ismertetett javaslatokból már nem engednek. Javasolta Orbán Viktornak, hogy menjen ki a Kossuth térre, és tartson ott egy szociális konzultációt. Mint Árok Kornél fogalmazott, a kormányfő erre azt mondta, az ötletet majd elmondja a bohócügyi államtitkárának." (index.hu)

Orbánnak a nemzeti konzultáció azt jelenti, hogy szabad bólogatni. Játsszák az eszüket a kérdőíveikkel, ami még csak nem is névtelen, hagy tudja csak a büdös polgár, hogy figyelünk arra, hogy mi a véleménye - mintha ettől aztán fenemód demokratikus és legitim lenne minden elcseszett, a zemberekkel kibaszó döntésük. Igaz Orbán mostanában már nem a demokráciáról hanem a háborúról prédikál, amelyet minden ellen vív, és igaz jó diktátorként mindenhol ellenséget vizionál: "Az ellenséget onnan lehet felismerni, hogy ha mi nem győzzük le őt, ő győz le minket."

Orbán: Tűzcsapokat nyitni dezertálás - index.hu

Ez nem a ti dolgotok, ez a magyarok dolga - index.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése